De Etalage

JIJ & IK cadeauwinkel en atelier

De Jij & Ik Winkel, is een cadeauwinkel en werkatelier van Ons Tweede Thuis in samenwerking met Down Town Ophelia. In de winkel vindt je leuke, bijzondere unieke cadeaus gemaakt door cliënten van de verschillende voorzieningen binnen Ons Tweede Thuis. Maar kunnen klanten ook genieten van een lekker kopje koffie of thee met een stukje appelgebak van GewoonDoen!

In de winkel werken cliënten die bij ons hun zij hun talenten kunnen laten zien, ontwikkelen en werkervaring op kunnen doen. Deze werkervaring doen zij onder andere op in onze winkel, maar ook bij diverse winkeliers en ondernemers in Aalsmeer.  Maar ook in de buurt helpen ze graag. Met deze ervaringen kunnen zij in de toekomst misschien wel de stap zetten naar een (betaalde) baan buiten Ons Tweede Thuis.

In de winkel proberen we zoveel mogelijk diverse producten te verkopen van zoveel mogelijk voorzieningen. Van kaarsen tot aan pastasaus en van keramiek tot aan kussens. Samen met voorzieningen kijken hoe producten nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van de klanten en kijken we ook hoe we het aanbod zo verrassend mogelijk kunnen houden. We denken graag mee wanneer voorzieningen nieuwe producten willen maken of hun producten willen verbeteren.

De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag open van 09.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn we ook op van 09.30 tot 16.00 uur en werken we samen met Down Town Ophelia.

 

Locatie JIJ & IK cadeauwinkel en atelier
Adres Ophelialaan 104, 1431 HM, Aalsmeer
Telefoon 06 25711865
E-mailadres
Openingstijden Dinsdag t/m vrijdag 9.30 – 17.00 uur en zaterdag 9.30 – 16.00 uur

Producten die wij verkopen

Ga terug
Comments are closed.